ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині постраждали двоє велосипедистів

Анастасія Диняк

|

21 липня на Львівщині сталося дві ДТП, в яких постраждали велосипедисти. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини

У селі Боневичі Самбірського району водій автомобіля «Чері Тіго», 28-річний мешканець одного з сіл району, наїхав на велосипедистку – місцеву жительку віком 65 років. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Того ж дня на автодорозі «Київ-Чоп» в межах села Малі Підліски водій автомобіля «Хонда», 64-річний мешканець одного з сіл Львівського району, наїхав на велосипедиста, львів’янина віком 67 років. Як і в попередньому випадку, внаслідок наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *