ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд дозволив проєкт з виробництва боєприпасів до БПЛА

Ольга Денисяка

|

Кабінет Міністрів погодив пропозицію Мінстратегпрому, Міноборони та Мінцифри щодо реалізації експериментального проєкту з виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотників. Про це повідомив представник Кабміну Тарас Мельничук.

Проєкт затвердили на два роки.

«Погоджено пропозицію Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації протягом 2-х років експериментального проекту щодо виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем», – йдеться в повідомленні.

Кабмін затвердив Порядок реалізації експериментального проекту, яким визначено механізм реалізації експериментального проекту щодо розроблення, виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем для сил безпеки та оборони України в частині встановлення організаційних, технологічних та інших вимог до провадження господарської діяльності у відповідній сфері.

Нагадаємо, в червні президент Володимир Зеленський підписав законопроєкти, які передбачають скасування податку на додану вартість і ввізне мито на компоненти для дронів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *