ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові родини зниклих безвісти можуть отримати безкоштовні медпослуги

Анастасія Диняк

|

У Львові родичі зниклих безвісти осіб можуть скористатися безкоштовними медичними послугами у Медичному Центрі NOVO. Про це повідомив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

«Надання якісних безоплатних медичних послуг нині дуже важливе для родин зниклих безвісти осіб. Сподіваємося, що до такої благородної ініціативи долучаться й у інших областях. Ми ж у свою чергу продовжуємо шукати партнерів, які готові всебічно підтримувати пошукову роботу та безпосередньо родини зниклих осіб», – наголосив Котенко.

Серед безкоштовних медичних послуг: КТ, МРТ, УЗД, ендоскопія та консультації та інші види медичного огляду.

Щоб отримати послуги клініки NOVO необхідно звернутися до Будинку воїна за адресою: м. Львів, вул. Тараса Бобанича «Хаммера», 1-А.

При собі необхідно мати копію паспорта, ідентифікаційний код, витяг із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Якщо обстежуватися буде дитина, тоді до документів когось із батьків додається свідоцтво про народження чи паспорт дитини. При проходженні КТ чи МРТ необхідно надати направлення від лікаря, де зазначено попередній діагноз, вид діагностики та ділянку обстеження.

Якщо у вас з’явилися питання, щодо надання безкоштовних медичних послуг, звертайтеся за телефоном: +38 (098) 519-89-20.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *