ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник Академії сухопутний військ прозвітував про рішення ЛОР щодо посилення сфери оборони

Анастасія Диняк

|

Начальник Академії сухопутних військ Павло Ткачук взяв участь у засіданні постійної комісії Львівської облради з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань, а також посилення сфери оборони та безпеки України та захисту інтересів громадян. Про це він написав у Facebook.

«Підтримали виділення фінансової допомоги для одного з підрозділів Сил оборони України. Також вирішили підготувати від комісії листи до визначених рішенням сесії обласної ради військових частин щодо надання ними пропозицій про необхідну фінансову допомогу, яка їм надаватиметься з коштів перевиконання обласного бюджету», – зазначив Ткачук.

Також на засіданні розглянули інформацію, надану державними установами та інституціями, щодо значимих подій, які сталися на Львівщині.

Вдячний колегам – членам постійної комісії – за плідну роботу з посилення сфери оборони та безпеки України та захисту інтересів наших громадян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *