ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вкрав зі скриньки для пожертв гроші для ЗСУ

Анастасія Диняк

|

На Стрийщині раніше судимий 39-річний мешканець Івано-Франківської області вкрав зі скриньки для пожертв гроші для військовослужбовців ЗСУ. Йому загрожує до 8 років ув’язнення. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 20 липня у Стрийське районне управління поліції з заявою про крадіжку грошей зі скриньки для пожертв, призначених на закупівлю техніки військовослужбовцям Збройних сил України, звернувся керівник однієї з місцевих благодійних організацій. За словами заявника, скриньку, яка була встановлена на Майдані Незалежності, було зламано, а кошти, які жертвували люди – викрадено.

Правоохоронці протягом кількох годин встановили, що до злочину причетний 39-річний мешканець Івано-Франківської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) ККУ, а також обрання для нього запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *