ОСТАННІ НОВИНИ

24-річний чоловік з пістолетом напав на готельний комплекс у Новояворівську

Ольга Денисяка

|

7 липня у Новояворівську на Львівщині 24-річний чоловік вчинив розбійний напад в готелі та погрожував працівникам пістолетом. Розбійника розшукали та затримали через два тижні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили поліцейські, 7 липня, близько другої години ночі, зловмисник вчинив розбійний напад в готельно-розважальному комплексі у Новояворівську, погрожуючи працівникам предметом, схожим на пістолет, після чого втік.

Правоохоронці вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених у рамках програми «Безпечна Львівщина» та встановили, що до скоєння злочину причетний 24-річний мешканець одного з сіл Яворівського району. Поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет, та інші речові докази. 

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті –  позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. За рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *