ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали 23-річного закладчика наротиків

Анастасія Диняк

|

У Львові затримали 23-річного киянина, який робив закладки наркотиків. Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

17 липня близько 13:00 год. на вулиці Єрошенка у Львові правоохоронці під час патрулювання території виявили підозрілого перехожого, який мав з собою 16 розфасованих пакетиків з PVP.

Затриманий виявився 23-річний мешканець міста Києва, який саме здійснював закладки психотропних речовин. В подальшому правоохоронці виявили три закладки, які він встиг зробити раніше.

Окрім того, під час невідкладного обшуку у помешканні, яке винаймав киянин, поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на психотропний засіб PVP, електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Молодику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *