ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі чоловік побив свого друга: він у реанімації

Анастасія Диняк

|

Раніше судимий мешканець Нового Роздолу підозрюється у вчиненні замаху на вбивство знайомого. Йому загрожує 15 років за ґратами або довічне ув’язнення. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, раніше судимий 47-річний мешканець Нового Роздолу в липні 2023 року разом із товаришем розпивав алкогольні напої в квартирі. Під час застілля між чоловіками трапився конфлікт, який переріс у бійку.

В ході сутички фігурант наніс декілька ударів ножем по тілу 41-річного потерпілого. Після чого підозрюваний виніс знайомого в під’їзд будинку та перекинув його через перила сходової клітки з другого поверху на перший.

Затриманий втік з місця події, вважаючи, що останній помер. Потерпілого виявила мешканка будинку, яка і викликала швидку допомогу та правоохоронні органи.

Наразі чоловік перебуває у медичному закладі в критично важкому стані, без свідомості.

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру в закінченому замаху на вбивство (ч.2 ст. 15, п.13, ч.2 ст.115 КК України).

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами або довічне позбавленням волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *