ОСТАННІ НОВИНИ

Світоліна вилетіла з Вімблдона-2023

Наталя Дуляба

|

Українська тенісистка Еліна Світоліна припинила участь у Вімблдоні-2023 після поразки у півфіналі від чешки Маркети Вондроушової. Про це пише Суспільне спорт.

Вже у першому сеті Світоліна віддала три поспіль гейми на власній подачі. Після 30 хвилин на корті суперниця вийшла на сетбол за рахунку 5:3, а заключний розіграш виграла завдяки невимушеній помилці Еліни.

Вондроушова продовжила домінувати в другому сеті, вигравши чотири перших гейми поспіль попри чотири відіграні брейкпойнти в українки.

У п’ятому геймі Маркета була за крок від рахунку 5:0, але програла три геймболи та вперше за партію поступилася Світоліній брейком.

Еліна заповзялася відіграти відставання й довела його до мінімуму з брейком – 3:4. Проте два вирішальні гейми залишилися за представницею Чехії, що вдруге в кар’єрі гратиме у фіналах Грендслемів.

Матч півфіналу завершився рахунком 0:2 (3:6, 3:6) на користь чешки Маркети Вондроушової.

Зазначимо, що Еліна Світоліна вже вдруге брала участь у півфіналах Вімблдона. У сезоні-2019 її вибила майбутня чемпіонка Сімона Галеп.

Попереднього разу Еліна грала з Вондроушовою у півфіналі Олімпійських ігор-2020, де перемогу в двох сетах теж здобула чешка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *