ОСТАННІ НОВИНИ

МАФ із кебабом, де отруїлись львівʼяни, демонтують

Наталя Дуляба

|

Кіоск із фастфудом на вул. Володимира Великого, де отруїлися шестеро львів’ян, встановили незаконно, тож тепер його збираються демонтувати. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудуванння Любомир Зубач.

Йдеться про МАФ на вул. Володимира Великого, 59-В біля самого ринку. В ньому працює заклад швидкого харчування «Doner маркет». На початку липня тут, з’ївши м’ясну шаурму, отруїлись шестеро людей.

Як розповів Любомир Зубач, цей кіоск встановили самовільно посеред тротуару. Тому найближчим часом його мають демонтувати.

«Це не територія ринку. Ця споруда, як і її сусіди в ряду, розташувались на тротуарі в межах червоних ліній. Жодних документів і правових підстав на розміщення цього МАФу немає, його немає в Комплексній схемі розміщення тимчасових споруд. Тому відділ правового забезпечення департаменту містобудування готує рішення про демонтаж цього кіоску», – відзначив посадовець.

Любомир Зубач також додав, що цю територію біля нового ЦУМу варто «переосмислити».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Любомир Зубач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *