ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський вірить у перемогу за рік

Андрій Котенський

|

Володимир Зеленський сподівається, що Україна переможе Росію до наступного саміту НАТО, який відбудеться в середині 2024 року. Про це заявив Президент України на пресконференції в середу за підсумками Вільнюського саміту НАТО, передає Європейської правда.

Відповідаючи на запитання про очікування України до наступного саміту Альянсу, Зеленський зазначив: «Це правда, ми віримо в перемогу».

«Ми віримо, що наступний дуже важливий крок для України буде на наступному саміті НАТО – символічно, все ж таки 75 років Альянсу – у Вашингтоні. Мені здається, нам треба багато працювати й готуватись до цього саміту», – повідомив Володимир Зеленський.

Голова держави підкреслив, що перемога – це головне та єдине його бажання, і «з перемогою точно прийде членство в НАТО».

«І точно все всім зрозуміло: ми вже маємо абсолютну єдність, що Україна буде членом Європейського Союзу. Це абсолютно справедливо: Україна виборювала таке недалеке майбутнє для себе – бути рівноправним членом ЄС, безпекового альянсу і незалежною державою», – заявив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *