ОСТАННІ НОВИНИ

Байден «з нетерпінням» чекає, коли Україна опиниться в НАТО

Андрій Котенський

|

Президент США Джо Байден на зустрічі з українським колегою Володимиром Зеленським заявив, що з нетерпінням чекає дня офіційного вступу України в НАТО, повідомляє Європейська правда.

«Я сподіваюся, що ми нарешті покінчили з думкою про те, чи хочуть бачити Україну в НАТО, чи ні. Це станеться. Ми рухаємося далі, ми рухаємося у правильному напрямку… І я думаю, що ми подбаємо про те, щоб ви отримали все, що вам потрібно. І я з нетерпінням чекаю того дня, коли ми проведемо зустріч, щоб відсвяткувати ваше офіційне членство в НАТО», – повідомив Джо Байден.

Він також зауважив, що Україна виконала величезну роботу, проте багато чого треба ще зробити.

«Погана новина для вас полягає в тому, що ми нікуди не йдемо. Ви застрягли з нами. Ми нікуди не йдемо», – додав Байден.

Після зустрічі президент Володимир Зеленський вважає, що зустріч із президентом США Джо Байденом на полях саміту НАТО у Вільнюсі була «сильною і хорошою» і, якби не протокол, тривала б ще довше.

«Якби протокол не зупинив зустріч, ми говорили б іще довше. Усі теми: тривала підтримка, зброя, політика, НАТО. Чітко бачимо, як завершити цю війну нашою спільною перемогою», – повідомив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *