ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали ще двох наркоторговців

Анастасія Диняк

|

На Львівщині затримали ще двох розповсюджувачів наркотиків. Їм загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 39-річний мешканець міста Броди організував збут наркотиків та психотропів на території Золочівщини. Його затримали 10 липня у місті Броди під час збуту нарковмісних таблеток «Бупрен ІС».

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на канабіс, амфетамін, метадон, солі PVP, опій тощо, нарковмісні таблетки «Бупрен ІС», а також прекурсори, шприці, чорнові записи, грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Також 10 липня у селі Сокільники затримали ще одного наркозбувача, раніше судимого 31-річного мешканця Нового Роздолу, який розповсюджував амфетамін шляхом закладок на території Львівського району.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили обом наркозбувачам про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Обом загрожує до восьми років за ґратами.

Досудові розслідування тривають. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *