ОСТАННІ НОВИНИ

9-річний хлопчик з Львівщини вуличними концертами зібрав 2,5 млн грн для ЗСУ

Ольга Денисяка

|

Дев’ятирічний Юрій Напора своїми вуличними концертами на Львівщині вже зібрав для ЗСУ 2,5 млн грн. Про це повідомили в Самбірській міській раді.

Вже понад рік Юрій разом з батьком їздить по Львівщині та збирає кошти на допомогу ЗСУ. 

«Одного разу Юрчик почув історію хлопця з Чернігова, який передав велику суму на допомогу нашій армії. Не пригадаю зараз його імені. Син надихнувся і попросив допомогти йому з такою ж діяльністю. Ось так усе і почалося», – розповідає батько Юрія.

За весь час Юрій Напора зібрав понад 2,5 млн гривень для захисників. За ці гроші купували квадракоптери, тепловізори, амуніцію, запчастини і ще іншого необхідного. Волонтери співпрацюють з організацією, керівником якої є капелан о. Михайло Греділь.

Юрій Напора є учасником хору «Дударик», а у вільний від школи і інших занять час співає задля перемоги. Батько акомпонує йому на синтезаторі.  

8 липня хлопчик виступив для жителів Самбора. Під час концерту вдалось зібрати 26 тисяч гривень. Зібрані кошти підуть на придбання тепловізора для Юрія Годомського – воїна 82-ї десантно-штурмової бригади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *