ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали продавця канабісу

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці затримали мешканці Червонограда, який продавав наркотики у Львові. Йому загрожує до 10 років за ґратами. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, 28-річний мешканець Червонограда, який тимчасово проживає у Львові, організував збут канабісу наркозалежним. Його затримали під час чергової реалізації наркотиків.

Під час санкціонованих обшуків за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили наркотичний засіб, ззовні схожий на канабіс, подрібнювачі та пристрої для вживання наркотиків, грошові кошти, отримані віз злочинної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *