ОСТАННІ НОВИНИ

Валерій Маркус оголосив збір на дрони та техніку для 47-ї ОМБр

Ольга Денисяка

|

Головний сержант 47 ОМБр «Маґура» Валерій Маркус оголосив збір коштів для його бригади на закупівлю безпілотників, техніки та озброєння. Про це він написав у Facebook.

За його словами, впродовж останніх місяців під час штурмів було втрачено багато техніки та майна. На відновлення потрібна велика сума – 40-50 мільйонів гривень.

«За останні місяці в штурмах ми втратили багато техніки та майна. В контексті цього я думав, на що саме оголосити збір, у чому потреба в першу чергу, але реалії такі, що наразі потреба в УСЬОМУ. Від дуже дорогих розвідувальних дронів до звичайних Мавіків, від радіостанцій до ремонту техніки і озброєння.На відновлення сума потрібна велика. Реально велика. 40-50 мільйонів грн.Якщо ви хочете більше відео наших штурмів, які закінчуються успішно і без втрат з нашої сторони, відео зі знищеною російською технікою, допоможіть нам. Ваші гроші зберігають життя наших людей. Дякую», – написав Валерій Маркус.

Реквізити благодійного фонду за посиланням: Markus Foundation.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *