ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова 19-річний водій без прав збив огорожу та в'їхав у тротуар

Ольга Денисяка

|

У неділю, 2 липня, на вулиці Степана Бандери у Львові 19-річний львів’янин в’їхав в огорожу та вилетів на тротуар. Патрульні встановили, що хлопець їздить без прав та вже не вперше порушує ПДР. Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

Так, близько 17:00 год. патрульним повідомили про ДТП на вулиці Степана Бандери. Очевидець, у якого ледь не в’їхав автомобіль, надав інспекторам відео події.

19-річний водій автомобіля Hyundai Sonata проігнорував вимогу світлофора, внаслідок чого ледь не в‘їхав в авто очевидця та зрештою наїхав на металеву огорожу. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. 

Зʼясувалося, що керманича вже не вперше притягують до адміністративної відповідальності. На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *