ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали 20-річного «закладчика» наркотиків

Маркіян Рой

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисника, який робив «закладки» в районі Високого Замку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 1 липня близько 19.00 на вулиці Замковій у Львові патрульні помітили підозрілого чоловіка, побачивши правоохоронців, намагався втекти. Однак його затримали та виявили в нього 8 розфасованих пакетиків з забороненими речовинами. Крім того, патрульні знайшли «закладки», які він встиг зробити.

У поліції зазначили, що львів’янин здійснював розповсюджував речовини, схожі  на психотропний засіб «PVP».

Під час невідкладного обшуку в помешканні зловмисника, поліцейські виявили та вилучили  речовини, схожі на «амфетамін» та «PVP», електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Чоловіка затримали, слідчі повідомили йому про підозру у незаконному виробництві, та збуті наркотичних засобів ( ч.2 ст.307 ККУ). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *