ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський доручив розібратися із ганебним рішення про підвищення тарифів на воду

Андрій Котенський

|

Президент України Володимир Зеленський назвав ганебним і непрофесійним рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Відповідну заяву Володимир Зеленський зробив під час вечірнього звернення.

За його словами, Уряду доручено представити рішення-відповідь НКРЕКП.

«З’явилося повідомлення від Нацкомісії щодо енергетики та комунальних послуг про підвищення тарифів на воду. М’яко кажучи, ганебне рішення. Непрофесійне. Не погоджене з урядом. Ми не можемо і не будемо сприймати спокійно такі рішення. Уряду доручено представити рішення у відповідь. І вони будуть», – повідомив Володимир Зеленський.

Як відомо, НКРЕКП підвищила тарифи на воду для 33 водоканалів та «Укрзалізниці» – у середньому на 32%. Серед них ЛМКП «Львівводоканал» та КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що рішення регулятора неприйнятні і не були погоджені з Урядом.

Міністр енергетики України Герман Галущенко, коментуючи відповідне рішення Нацкомісії зазначив, що рішення НКРЕКП про підняття тарифу на водопостачання для населення є необґрунтованим і це далеко не перше рішення, яке ухвалюється комісією без належного обговорення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *