ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в керівника військового лісгоспу знайшли схрон зброї

Ольга Денисяка

|

СБУ знайшла схрон зі зброєю та боєприпасами у керівника держпідприємста лісової галузі на Львівщині. Про це повідомили в СБУ.

 

«В одному з районів Львівщини СБУ виявила схрон зі зброєю та боєприпасами. Облаштував тайник керівник держпідприємста лісової галузі у приватній будівлі», – йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці вилучили ручні осколкові гранати, протитанковий гранатомет, автомати, пістолети, револьвери, а також протипіхотні міни, боєприпаси до гранатомета та велика кількість бойових набоїв різного калібру.

Виявлену зброю та боєприпаси направлено на експертизу.

Фігуранта провадження одразу було затримано. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) Кримінально кодексу України.  До затриманого судом застосовано запобіжний захід – тримання під вартою.

Правоохоронці не розголошують більше подробиць справи. За даними ZAXID.NET, зброю та боєприпаси вилучили в приватному будинку 51-річного керівника ДП «Магерівський військовий лісгосп» на Жовківщині Ігоря Бегійовича.

За даними YouControl, він виконує обов’язки керівника згаданого лісгоспу упродовж останнього року. Раніше очолював Жовківське ДЛГП «Галсільлісу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *