ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони відсторонило новопризначеного директора департаменту ресурсного забезпечення

Андрій Котенський

|

Міністерство оборони відсторонило тимчасового виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення Руслана Ригованова. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

«У середу, 28 червня, Руслана Ригованова було призначено тимчасово виконуючим обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення і вже сьогодні – 1 липня його було відсторонено від виконання обовʼязків. Відсторонення відбулося одразу після появи контраверсійного роду інформації щодо зазначеної особи», – йдеться у повідомленні Міноборони.

Наразі матеріали для перевірки направлені до Служби безпеки України та проводиться внутрішня перевірка щодо окремих фактів, які були оприлюднені.

Як відомо, військовий і правозахисник Олег Симороз заявив, що Руслан Ригованов брав участь в антиукраїнських політичних шоу на російському телебаченні, де позиціював себе як політичний експерт.

Окрім того, він стверджує, що чоловік був начальником відділу рекреації та заступником директора Національного природного парку «Голосіївський». Так, за словами Симороза, Ригованов нібито підписав низку рекреаційних угод з людьми, які почали використовувати територію парку у своїх інтересах.

Симороз публічно звернувся до президента Зеленського та Служби безпеки України із проханням про звільнення тимчасового виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *