ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова до Ворохти запустять «гірські шатли»

Маркіян Рой

|

З 17 липня розпочнеться плановий ремонт колії на дільниці Делятин-Надвірна. Тим часом працюватимуть над призначенням щоденних «гірських шатлів» зі Львова до Ворохти через Яремче та Татарів-Буковель. Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Через ремонт поїзди, які зазвичай курсують до Рахова, будуть курсувати до Івано-Франківська з 17 до 27 липня. Обмеження стосуються лише робочих днів – у вихідні поїзди курсуватимуть до/з Рахова за графіком.

Зі Львова до Ворохти через Яремче та Татарів-Буковель курсуватимуть поїздт ДПКр-3. Це дизельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу. Рейси зі Львова та зворотно з гір будуть щоденними.

Водночас будуть призначені нові поїзди:
• На час ремонтних робіт з 18 липня додатково призначили рейс №255/256 ще одним дефіцитним напрямком: Київ-Чернівці. Таким чином, поки вагони поїзда №55/56 не зможуть проїхати до Рахова, з 16 по 27 липня вони ж сполучатимуть столицю з Буковиною.
• До Івано-Франківська курсуватиме ще один додатковий поїзд: №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Поки тестово в одну дату – 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *