ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітній водій влетів у зупинку біля Львівської опери

Анастасія Диняк

|

У четвер, 29 червня, 17-річний водій на BMW X5 в’їхав у зупинку на проспект Свободи у Львові. Раніше на нього складали протокол за їзду без прав. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, автомобіль BMW X5 виїхав на зупинку громадського транспорту. Попри спроби пасажира запевнити, що саме він керував авто, патрульні встановили, що за кермом був 17-річний львів’янин. З’ясувалося, що минулого року, у липні на нього складали протокол за керування без прав двоколісним.

Цього разу на нього склали протокол за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

За це порушення передбачене накладення штрафу в розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на термін від п’яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *