ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили нелегальну схему експорту зерна на 3,8 млн грн

Ольга Денисяка

|

На Львівщині викрили підприємство, яке займалось експортом зерна, не сплачуючи податки. Сума завданих збитків сягає майже 3,8 млн гривень. Про це повідомили в ДПСУ.

Правоохоронці встановили, що минулого року підприємство експортувало до Польщі сільськогосподарську продукцію (пшеницю, кукурудзу) у великих обсягах без документів, що підтверджують придбання зернових.

«З метою приховування незаконної діяльності та створення умов для експорту продукції директор підприємства укладав фіктивні договори постачання. Окрім того, підприємство не відобразило у звітності свій дохід у повному обсязі. Таким чином директор занизив належний до сплати податок на прибуток та ухилився від сплати податків на майже 3,8 млн грн», – йдеться в повідомленні.

За результатами проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено документи, що свідчать про причетність до вчинення правопорушення. Директору товариства повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 212 КК України. Досудове розслідування завершено, справу скеровано до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *