ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відправив Херсону два МАЗи для ліквідації наслідків підриву ГЕС

Анастасія Диняк

|

Львів відправив Херсону два МАЗи для ліквідації наслідків підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Техніка та працівники будуть там протягом двох тижнів. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Два МАЗи – Галицького і Шевченківського шляхово-ремонтних підприємств Львівської міської ради, поїхали у Херсон, щоб допомоги місту ліквідувати наслідки підриву Каховської ГЕС.

«До нас звернулося керівництво комунального підприємства «Парки Херсона» Херсонської міської ради, аби допомогти їм ліквідувати наслідки екологічної катастрофи, яка виникла внаслідок підриву російською федерацією Каховської ГЕС. Відтак, ми відрядили у Херсон два МАЗи – Галицького і Шевченківського ШРП та двох водіїв зі Залізничного ШРП та Львівтеплоенерго. Через два тижні водії і машини повернуться», – зазначила заступниця мера з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Вона додала, що працівники і техніка допомагатимуть вивозити болото, намул, різне будівельне сміття, яке утворилося внаслідок сильної повені через підрив Каховського водосховища.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *