ОСТАННІ НОВИНИ

У львів’янина вилучили наркотиків на 100 тис. грн

Анастасія Диняк

|

У Львові затримали наркоторговця, у якого вилучили наркотиків та психотропів на близько 100 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 38-річний львів’янин розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини, використовуючи месенджери в мережі Інтернет, а також здійснюючи поштові відправлення.

Саме під час здійснення чергових переказів правоохоронці й затримали зловмисника. З собою він мав п’ять картонних коробок з п’ятьма поліетиленовими пакетиками із «PVP», загальною масою близько 20 грамів.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили психотропи «PVP» та метамфетамін, канабіс та макову солому, а також електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази.

Вартість виявлених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 100 тисяч гривень.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *