ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник Академії сухопутних військ привітав львівських випускників

Анастасія Диняк

|

Начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук взяв участь в церемонії випуску учнів середньої загальноосвітньої школи №50. Про це він повідомив у Facebook.

Так, за словами Ткачука, середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №50 міста Львова не лише географічно розташована впритул до військового вишу. Вона також є підшефним навчальним закладом та давнім партнером Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Саме у цій школі здобувають середню освіту чимало дітей військовослужбовців, багато її вихованців також обирають почесний шлях захисника України та продовжують навчання саме в Академії.

«Побажав випускникам обрати професію до душі, не втрачати терпіння і досягати омріяного. Подякував їхнім вчителям та наставникам, зокрема директору школи Мар’яні Іванівні Білан, за науку та виховання сьогоднішніх випускників.

Зичу вам, юнаки та дівчата, щасливої долі у переможній незалежній і могутній Україні! Ви молоді і перспективні. Перед вами відкриті всі двері! Ми віримо у вас», — зазначив Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *