ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині двоє чоловіків проведуть 8 та 10 років у тюрмі за розбій на п’яну голову

Маркіян Рой

|

Двоє місцевих жителів Самбірського району програли апеляцію в суді. Їх засудили до десяти та восьми років за ґратами з конфіскацією майна за розбій, грабіж та жорстоке поводження із тваринами. Про це повідомили у Львівські прокуратурі.

Відомо, що торік у липні в одному із сіл Самбірського району 24-річний та 35-річний чоловік після розпиття алкоголю зустріли односельчанина, із яким спровокували конфлікт на подвір’ї сусіда.

Згодом, 24-річний молодик напав на потерпілого та на наніс йому кулаками та ногами удари по тілу. Після побиття зловмисники викрали з його кишені військовий квиток та незначну суму грошей.

«На цьому злочинна група не зупинилася. І вже через кілька годин увірвалися до будинку того ж потерпілого. Зустрівши трьох мешканців обійстя ті почали наносити їм удари по тілу кулаками, ногами та палицями. Після цього чоловіки вибили двері до приміщення комори, там вони заволоділи побутовими речима своїх жертв. Зокрема, мобільним телефоном, та продуктовм крамом», —йдеться у повідомленні.

Пізніше 24-річний обвинувачений залишився в будинку та «вартувати» потерпілих. В той час його спільник пішов до сараю та вкрав там 10 птахів, яким повідривав голови та поскладав у мішок. Коли він повертався, то обікрав ще й складське приміщення.

Суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокурора та залишив вирок без змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *