ОСТАННІ НОВИНИ

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

Анастасія Диняк

|

Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет військової допомоги Україні загальною вартістю 500 мільйонів доларів, зокрема туди входять додаткові Stryker і Bradley. Про це пише Українська правда.

Так, новий пакет військової допомоги міститиме додаткові боєприпаси для систем протиповітряної оборони «Patriot», реактивних систем «HIMARS», а також зенітні комплекси «Stinger», протитанкові комплекси «Javelin» і AT-4 та протитанкові ракети.

Окрім того, США передадуть Україні 30 бойових машин піхоти «Bradley» й 25 бронетранспортерів «Stryker», високошвидкісні протирадіаційні ракети «HARM», ракети «TOW», високоточні авіаційні боєприпаси, 155-мм та 105-мм артилерійські снаряди, стрілецьку зброю та понад 22 мільйони боєприпасів до неї.

Також Україна отримає боєприпаси для підриву та системи для розмінування, обладнання для розмінування, тепловізійні системи та прилади нічного бачення, випробувальне та діагностичне обладнання для підтримки технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, запчастини, генератори та інше польове обладнання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *