ОСТАННІ НОВИНИ

На всіх напрямках фронту у наших воїнів просування вперед, – Зеленський

Андрій Котенський

|

Сьогодні в України щасливий день, бо наші захисники просунулись на всіх напрямках фронту. Про це під час вечірнього відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Зеленський також повідомив, що був у підрозділах «Хортиці», які героїчно відзначилися в битві за Бахмут, а також у наших легендарних морпіхів та підрозділі «Таврія».

«Мав честь нагородити наших воїнів, подякувати особисто, потиснути руку. Дякую за всі ваші слова підтримки, хлопці! Дякую за обійми – дуже теплі – усім сьогодні. І дякую за ваші шеврони. Це надзвичайно почесно для мене, про кожен шеврон розповім окремо. Всі наші воїни – від солдата, матроса до генерала – молодці», – повідомив Володимир Зеленський.

Він також вручив дві золоті зірки Героя України – капітану Олегу Оливі, командиру аеромобільної роти 81-ї окремої бригади ДШВ, та майору Сергію Дудіну, заступнику командира батальйону морпіхів 35-ї окремої бригади.

Зеленський також повідомив про наради з генералами: Зубаничем, Тарнавським, Содолем, Сирським та кілька оперативних рішень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *