ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік зарізав співмешканку і сам викликав поліцію

Ольга Денисяка

|

44-річний мешканець Львівщини під час сварки вбив свою співмешканку. Спочатку він сам викликав поліцію і заявив про те, що знайшов жінку мертвою. Коли службовий собака знайшов ніж, яким чоловік вбив співмешканку, він зізнався поліції у скоєному. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 22 червня близько 19.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 44-річного жителя одного з сіл Яворівського району про те, що повернувшись додому, він виявив тіло своєї співмешканки з ознаками насильницької смерті, а саме – з ножовим пораненням.

На тілі 44-річної жінки правоохоронці виявили ножове поранення в ділянці грудей, яке й стало причиною смерті. Знаряддя скоєння злочину на місці події не було, а співмешканець загиблої стверджував, що до вбивства він не причетний.

«Тим часом, проведеними заходами поліцейські встановили, що господар будинку часто сварився з жінкою, а у помешканні та на вулиці були виявлені ознаки того, що він намагався знищити докази, які вказували на його причетність до вчинення злочину. Невдовзі службовий собака розшукав й знаряддя вбивства (кухонний ніж) на смітнику за домом – тоді чоловік зізнався у скоєному», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, того вечора, перебуваючи у нетверезому стані, він вчинив з співмешканкою конфлікт, під час якого завдав їй удару кухонним ножем у груди. Переконавшись, що жінка померла, він заховав ніж, знищив, на його думку, докази своєї причетності до вбивства та зателефонував на оперативну лінію 102.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *