ОСТАННІ НОВИНИ

В окупованому Мелітополі – вибухи

Анастасія Диняк

|

22 червня в тимчасово окупованому Мелітополі та ще кількох містах на півдні країни пролунали вибухи. Росіяни в паніці. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У Мелітополі пролунало понад 8 вибухів − мер

Так, у Мелітополі пролунало більше 8 вибухів, найгучніші з яких – на півночі міста в районі концентрації ворожої військової техніки.

«Ранок окупантів явно не задався одразу у декількох поки що окупованих населених пунктах України. Мінусуються ворожі бази, логістичні шляхи і можливості ворога для втечі», – йдеться у повідомленні.

Такж, за даними Федорова, у Якимівці «щось сталось» із медскладами і газовим господарством, які рашисти перетворили на військову базу.

У Чонгарі на Херсонщині ж «не витримав» автомобільний міст, яким ворожа армія перевозила важке озброєння з Криму через Мелітополь на Запорізький та інші напрямки.

У паніці окупанти не випускають цивільних на блок-постах на виїзді з Мелітополя, проводять фільтрацію цивільних у Якимівці та розвертають цивільні авто і вантажівки на Чонгарі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *