ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві стався вибух у багатоповерхівці: є жертви та постраждалі

Анастасія Диняк

|

У київському 16-поверховому житловому будинку стався вибух і виникла пожежа. Попередньо, через витік газу. Є загиблі та щонайменше 18 постраждалих. Про це повідомили у ДСНС.

Так, вибух стався 22 червня о 3:45 год. вибух у 16- поверховому житловому будинку у Дніпровському районі столиці. За попередніми даними на 7 поверсі стався витік газу.

За оперативною інформацією рятувальників, зруйновано 5 квартир на 6, 7 та 8 поверхах. О 05:45 год. пожежу на місці вибуху було локалізовано. О 08:10 год. пожежу ліквідували.

За даними поліції Києва, унаслідок вибуху загинуло двоє мешканців будинку, ще 18 осіб отримали поранення. Їх госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.

 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 ККУ).

За даними мера києва Віталія Кличка, з усіх квартир будинку евакуювали людей. Зокрема, врятували 18 мешканців пошкоджених помешкань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *