ОСТАННІ НОВИНИ

На території лікарні святого Луки облаштують модульний діагностичний центр

Маркіян Рой

|

У Львові на території лікарні святого Луки монтують модульний діагностичний центр вартістю 3,5 мільйона євро. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Модульний центр буде працювати як повноцінне діагностичне відділення і допомагатиме всім пацієнтам, які звертатимуться в лікарню святого Луки і будуть потребувати обстеження.

Зокрема, тут працюватиме МРТ, УЗД, рентген-діагностика, ендоскопічна, офтальмологічна, кардіологічна, терапевтична, хірургічна діагностики та інші.

Мобільний діагностичний центр складатиметься з кількох споруд, зокрема з набору лікарняних, технічних і санітарно-побутових приміщень, призначених для надання медичних послуг.

«Наша лікарня приймає велику кількість пацієнтів – і мешканців міста, і переселенців, і поранених українців. Це модульне містечко дозволить збільшити наші можливості в діагностиці і приймати ще більшу кількість пацієнтів, яким потрібна допомога», — повідомив генеральний директор лікарні святого Луки  Василь Трунквальтер.

Загальна сума проєкту складає 3,5 мільйона євро. Його фінансує німецька компанія GIZ у межах співпраці з Першим медичним об’єднанням Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *