ОСТАННІ НОВИНИ

Європейські ігри-2023. Каратистка Терлюга принесла Україні четверте «золото»

Андрій Котенський

|

Блискучою перемогою української каратистки Анжеліки Терлюги завершилися змагання у жіночому куміте у ваговій категорії до 55 кг на ІІІ Європейських іграх у Кракові, повідомляє НОК України.

31-річна одеситка, здобувши у групі дві перемоги й одну сутичку завершивши у нічию, вже гарантувала собі нагороду. Але не зупинилася на досягнутому і у півфіналі здолала Дженіфер Ворлінг з Люксембургу (2:0).

У поєдинку за золото, який став повторенням фіналу Європейських ігор у Мінську-2019 і Олімпійських ігор у Токіо-2020, нашій спортсменці вдалося взяти переконливий реванш у болгарки Івет Горанової (2:0). Як і місяць тому на чемпіонаті Європи їх зустріч завершилася на користь представниці України.

Отже, Терлюга, вдруге у кар’єрі зійшла на п’єдестал головного мультиспортивного форуму континенту, обмінявши срібло Мінська-2019 на золото Кракова-2023.

Ще одну нагороду – «бронзову», здобув 21-річний киянин Нікіта Філіпов у вагової категорії до 60 кг..

Як відомо, українські каноїсти здобули золотий дубль на Європейських іграх, а українські стрибуни у воду принесли Україні третє «золото» змагань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *