ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові закладчика наркотиків засудили на 9 років

Ольга Денисяка

|

До 9 років позбавлення волі засудили уродженця Маріуполя за те, що робив у Львові закладки з небезпечними психотропами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Так, 36-річного уродженця міста Маріуполя (Донецька область) визнано винним за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також зберігання без мети збуту (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України). Вироком суду його засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори в суді довели, що засуджений у січні цього року незаконно придбав та зберігав заборонену речовину для власного вживання . Однак, згодом з метою підзаробити гроші, чоловік почав робити закладки в одному із районів міста Львова.

Під час чергової реалізації закладок, фігуранта затримали правоохоронці. У його наплічному рюкзаку серед особистих речей було виявлено та вилучено понад 100 згортків з особливо небезпечною речовиною – амфетаміном та МДМА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *