ОСТАННІ НОВИНИ

Відома тютюнова компанія збудує на Львівщині фабрику за 30 млн дол

Ольга Денисяка

|

Компанія Philip Morris International інвестує понад 30 млн доларів у запуск нового виробництва у Львівській області. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, що на новій фабриці працюватиме понад 250 людей, переважно на виробництві. Працевлаштування першочергово буде запропоновано працівникам харківського підприємства Філіп Морріс.

Підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почнуться в липні 2023 року. Компанія очікує, що виробництво буде запущено у 1 кварталі 2024 року.

«Ми з гордістю повідомляємо про цю нову інвестицію в Україну. Наше нове підприємство забезпечить надійне постачання продукції та можливості працевлаштування для українців. Але це більше, ніж лише інвестиція в інфраструктуру та розширення можливостей нашої компанії. Це демонстрація нашої відданості Україні та її народу. Ця інвестиція є потужним сигналом для інших міжнародних інвесторів —впевненості в економіці України, українському народові та майбутньому України», – заявив президент європейського регіону Philip Morris International Массімо Андоліна.

 Довідково

Philip Morris International (PMI) є провідною міжнародною тютюновою компанією, що має на меті створення майбутнього без тютюнового диму. Філіп Морріс Україна (ФМУ) працює на українському ринку з 1994 р. і за цей час інвестувала в економіку України понад 700 млн доларів. З початку повномасштабної війни в Україні компанія забезпечила стале постачання своєї продукції в Україну завдяки імпорту з 8 фабрик PMI та тимчасовому партнерству з іншим виробником в Україні.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *