ОСТАННІ НОВИНИ

На Пустомитівщині намагаються повернути громаді 30 га землі, які віддали в оренду

Маркіян Рой

|

Прокурори через суд намагаються повернути громаді на Пустомитівщині 30 га землі вартістю 700 мільйонів гривень, призначеної для розміщення об’єктів енергетики. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про земельні ділянки загальною площею понад 30 га, які знаходяться в межах Підберізцівської територіальної громади Пустомитівського району. Останні призначені для розміщення об’єктів енергетичних підприємств.

Ці землі були надані в оренду товариству, однак порушуючи умови договору, систематично не сплачували орендну плату за користування землею. Внаслідок цього до місцевого бюджету не надійшло майже 1,5 млн грн.

Наразі Господарським судом Львівської області відкрито провадження за двома позовами Пустомитівської окружної прокуратури до суб’єктів господарювання. Зокрема, прокурори вимагають розірвання договорів оренди землі та повернення земельних ділянок вартістю понад 700 млн грн. А також стягнення орендної плати.

Триває судовий розгляд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *