ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині чоловік дві доби бив та ґвалтував незнайому жінку

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці у Білій Церкві на Київщині затримали охоронця, який насильно утримував та ґвалтував незнайому жінку дві доби, порізав їй горло, вдарив ножем у живіт. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київщини.

Так, за даними правоохоронців, чоловік зустрів потерпілу біля одного з будинків у Білій Церкві та запросив її до себе на роботу. Вже у приміщенні охорони підозрюваний пригрозив жінці вбивством, якщо вона не вступить з ним у статевий зв’язок, та всупереч її волі, скоїв задумане.

«Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань», – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Невдовзі велопатруль міста помітив на вулиці травмовану жінку, яка розповіла правоохоронцям все, що з нею трапилося. Згодом патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що раніше він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за зґвалтування, незаконне позбавлення волі та нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.152, ч.3 ст.146, ч.1 ст.121 ККУ). Зловмиснику загрожує до 10 років за ґратами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *