ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі наторгували майже 1,5 млн грн для ЗСУ

Маркіян Рой

|

На 1,5 мільйона гривень, які зібрали у Львові до Дня міста, закупили техніку для ЗСУ. Найбільше коштів вдалось зібрати на шкільних ярмарках, на яких учні разом з батьками продавали різні смаколики та вироби. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

День міста у Львові відбувався упродовж 6-7 травня. З нагоди свята у місті провели низку благодійних заходів в школах та в закладах культури, а також відбулася виставка-ярмарок «Львів – місто міст» в Стрийському парку.

За два дні вдалося зібрати близько 1,5 млн грн. Найбільше коштів зібрали на шкільних ярмарках, на яких учні разом з батьками продавали різні смаколики та вироби.

За цю суму закупили необхідну техніку для захисників України. Вчора цю техніку символічно передали військовим бригадам. Так 125-та окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України отримала:

  • 4 квадрокоптери DJI Mavic 3T
  • 20 акумуляторів DJI Mavic 3
  • 1 квадрокоптер DJI Mavic 3

Для 24-ї окремої механізованої бригади придбали 7 старлінків (3 – за кошти зі шкільних ярмарків, 1 – за гроші, що зібрали під час заходів управлінь культури і туризму, ще 3 докупила компанія  Lionwood).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *