ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина, який пограбував аптеку та інкасаторів, засудили до 8 років

Анастасія Диняк

|

Львів’янина засудили за розбійний напад в аптеці і пограбування інкасаторів. За крадіжку 13 тис. грн він проведе 8 років за ґратами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Прокурор в суді довів, що у вересні 2022 року 35-річний львів’янин увірвався із пневматичною зброєю в руках в одну із місцевих аптек. Чоловік, погрожуючи зброєю провізору, вимагав передати йому гроші з каси. Він забрав 2 тис. грн та втік з місця злочину.

За кілька днів зловмисник підійшов до автомобілю інкасаторів та відкрив пасажирські дверцята, розпиливши аерозольний балончик в очі водія. Потім чоловік вихопив мішок з сейф-пакетами, в яких знаходились цінності та гроші.

Під час переслідування останній викинув вміст мішка на землю, забравши 11 тис. грн, та втік від інкасаторів.

За публічного обвинувачення прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова чоловіка визнано винним у вчинені розбою та грабежу (ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *