ОСТАННІ НОВИНИ

Суддю, який збив нацгвардійця на блокпості, залишили під вартою

Анастасія Диняк

|

Апеляційний суд залишив під вартою голову Макарівського райсуду Олексія Тандира, якого підозрюють у тому, що він напідпитку збив бійця Нацгвардії на блокпості у Києві. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Так, відповідне рішення ухвалено в понеділок 19 червня. Суд апеляційної інстанції відмовив стороні захисту у задоволенні апеляційної скарги на обраний підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Київський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури та залишив в силі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для судді, який підозрюється у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок якої загинув нацгвардієць», – йдеться  у повідомленні.

Нагадаємо, 26 травня у Києві суддя напітпитку збив на смерть нацгвардійця на блокпосту.

Одразу після ДТП суддя почав заперечувати свою провину та заявив, що за кермом був його водій, який втік з місця події. Відомо, що загиблий нацгвардієць – солдат строкової служби. Його батько та брат також на фронті. У чоловіка залишилися жінка та троє дітей. Наразі вони за кордоном.

Суд також задовольнив клопотання прокурорів на примусове відібрання біологічних зразків судді, що вчинив ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *