ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали 22-річну наркодилерку

Андрій Котенський

|

У Стрию 22-річну дівчину підозрюють у збуті нарковмісних таблеток та психотропів. Поліція затримала дівчину, а суд вже обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 днів. Про це повідомили у відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними поліції, 22-річна мешканка Стрия займалася збутом нарковмісних таблеток «Субутекс» та психотропної речовини «Амфетамін» на території Львівської області.

Під час обшуку поліція виявила зіп-пакети з порошкоподібною речовиною та таблетками, схожими на наркотичні засоби, та психотропні речовини, блістери з таблетками з надписом «Субітекс», електронні ваги, а також засоби для пакування наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Згідно рішення суду, підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 діб з правом внесення застави. Молодій жінці загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотиків та психотропів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *