ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано правоохоронця, який схилив до статевих стосунків 15-річну

Андрій Котенський

|

ДБР затримало правоохоронця, який із приятелем у Сумах схилив до статевих стосунків неповнолітню, повідомляє Державне бюро розслідувань.

За даними відомства, працівники ДБР вже повідомили про підозру правоохоронцю, який схилив до статевих стосунків неповнолітню у Сумах 14 червня. У межах досудового розслідування зʼясовуються всі обставини інциденту з неповнолітньою.

За попередньою інформацією, 15-річна дівчина у мережі Інтернет познайомилася із чоловіком та вирішила з ним зустрітись. На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Потім, вони утрьох вирішили прогулятися в одній з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт.

Як встановили працівники Бюро, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Вони приїхали до Сум на навчання в один з вишів.

Наразі одного фігуранта затримано. Йому повідомлено про підозру за фактом статевих зносин з неповнолітньою (ч. 1 ст. 155 КК України). Також встановлюється причетність іншого правоохоронця до злочину.

Якщо вину чоловіка доведуть у суді то йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *