ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині водій автобуса без прав перевозив пасажирів

Анастасія Диняк

|

На Золочівщині 56-річний водій рейсового автобуса перевозив пасажирів без прав. Йому загрожує до трьох років за ґратами або штраф. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, 56-річний чоловік працює водієм рейсового автобуса та перевозить пасажирів по населених пунктах Золочівського району.

Під час чергового рейсу, чоловік був зупинений працівниками поліції для перевірки документів. В ході перевірки останні встановили, що фігуранта визнано судом винним в адміністративному правопорушенні, а саме керуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Рішенням суду на нього накладений штраф та на один рік позбавлено права керувати транспортним засобом.

Однак нехтуючи судовим рішенням та забороною, чоловік продовжував керувати автобусом та перевозити пасажирів.

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом умисного невиконання судового рішення (ч. 1 ст. 382 КК України). Йому загрожує штраф від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на термін до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *