ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові у парку ім. Івана Павла ІІ облаштують майданчик для собак

Анастасія Диняк

|

Новий майданчик для вигулу собак у Сихівському районі облаштують у парку ім. Івана Павла-ІІ, там, де колись був мотузяний парк. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Управління архітектури та урбаністики ЛМР вже розпочало працювати над проєктом майданчика і невдовзі буде сформоване бачення щодо його вигляду. Планують, що восени майданчик вже зможе запрацювати.

З представленого переліку цю локацію визначили найкращою. Це близько до багатоповерхової забудови, а отже, доступно й зручно для власників чотирилапих.

«Орендарі мотузяного парку договір з міською радою не продовжили, тому юридичних перепон, щоб облаштувати майданчик на цьому місці, нема.  Оскільки майданчик – на території парку, то відповідальним за облаштування буде комунальне підприємство «Зелений Львів».  Також будемо просити депутатів виділити кошти на реалізацію цього проєкту. Впевнений, це не буде мегаскладним завдання, адже серед депутатів є розуміння, наскільки потрібна ця справа», – розповів заступник мера Львова з містобудування Любомир Зубач.

Планується, що вже восени майданчик запрацює.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *