ОСТАННІ НОВИНИ

На Сумщині окупанти вбили працівників Держлісгоспу. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Під час ворожого обстрілу Сумщини 13 червня загинули семеро працівників Держлісгоспу. Про це повідомив очільник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Унаслідок обстрілу зі ствольної артилерії (21 вибух) Шосткинського району на Сумщині загинули працівники Держлісгоспу, які в цей час рухалися на автомобілі УАЗ.

Оновлено:

Згодом в Офісі генпрокурора повідомили, що унаслідок обстрілу шестеро осіб, серед яких двоє цивільних та 4 працівників лісового господарства, отримали несумісні з життям поранення.

За процесуального керівництва Сумської  обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними Сумської ОВА, 13 червня було зафіксовано 101 вибух, росіяни здійснили 21 обстріл прикордоння. Артюх також додав, що окупанти з артилерії вдарили по дитячому будинку-інтернату в Білопіллі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *