ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський нацгвардієць виграв два міжнародні турніри з боротьби в Італії

Андрій Котенський

|

Львівський нацгвардієць, чемпіон України з вільної боротьби Юрій Ідзінський переміг на престижному рейтинговому 28-му міжнародному турнірі Città di Sassari в італійському місті Сассарі, повідомляє Нацгвардія України.

У фінальному поєдинку найважчої категорії 125 кг Юрій здолав спортсмена з Канади з рахунком 0:10. До речі, в змаганнях серед дорослих Україна зайняла перше командне місце, випередивши Канаду та Італію.

По завершенню рейтингового турніру Юрій Ідзінський взяв участь у вісімнадцятому міжнародному турнірі з пляжної боротьби «Сардинія», який відбувся на пляжі Анкора в Стінтіно. На цих змаганнях рівних українцю теж не знайшлося, відтак Юрій додав ще одне золото у скарбничку перемог.

«В ці важкі часи потрібно перемагати на всіх фронтах, підтримувати Україну. Цими перемогами хочу подякувати всім захисникам, які боронять Батьківщину на передовій», – прокоментував чемпіон Юрій Ідзінський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *