ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чергового закладчика наркотиків

Анастасія Диняк

|

У Львові затримали мешканця Харкова, який планував розповсюджувати наркотики на території міста. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, правоохоронці виявили та вилучили у 31-річного харків’янина, який тимчасово мешкає у Львові, зіп-пакети з амфетаміном, нарковмісні та психотропні таблетки, а також зіп-пакет із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «псилоцибінові гриби».

за даними поліції, підозрюваний отримував наркотичні та психотропні засоби, використовуючи телеграм-чат і в подальшому планував робити «закладки» у Львові.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *