ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у двох закладах харчування отруїлися 11 осіб, зокрема, двоє дітей

Анастасія Диняк

|

У Львові 11 осіб, зокрема, двоє дітей, отруїлися в кафе на Сихові та під час банкету в одному з ресторанів міста. Постраждалих госпіталізували, наразі їхній стан стабільний. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 12 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до однієї з львівських лікарень з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція доставлено п’ятьох львів’ян – чотирьох дорослих та одну дитину.

За даними правоохоронців, госпіталізовані в різний час харчувались в одному з кафе, розташованому на проспекті Червоної Калини у Львові. Наразі стан пацієнтів стабільний.

Згодом стало відомо про госпіталізацію у профільну лікарню шістьох мешканців Львова – п’ятьох дорослих та одну дитину, з попереднім діагнозом бактеріальна кишкова інфекція. Стан пацієнтів стабільний.

Як попередньо встановили поліцейські, ушпиталені вживали їжу під час банкету в одному з львівських ресторанів.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін.

Наразі поліцейські встановлюють обставини подій, призначені експертизи, проводяться досудові розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *